faceaface

Linssit

Me Ajan Optiikassa suosimme yksilöllisyyttä niin kehyksissä kuin linsseissäkin, ja hyödynnämme optiikka-alan uusinta teknologiaa. Uusi, huipputarkka digitaalinen näönmittausjärjestelmä antaa valmiudet valmistaa silmälaseistasi parhaat mahdolliset – yksilölliset juuri sinulle.

Näöntutkimuksen yhteydessä kannattaa kertoa optikolle myös työolosuhteistasi ja harrastuksistasi sekä tarpeistasi ja tottumuksistasi silmälasien käyttäjänä. Tämän perusteella optikkomme auttavat sinua tarpeisiisi parhaiten sopivan linssityypin valinnassa.

Yksilöllisesti mitoitetut linssit

Parhaiden silmälasien perustana on yksilöllinen mittaus. Käyttämissämme Essilorin linsseissä on uusi teknologia ja digitaalinen hionta, mikä mahdollistaa täysin yksilöllisen linssirakenteen valmistamisen. Yksilölliset linssit suunnitellaan ja valmistetaan mittatilaustyönä sopimaan sekä käyttäjälleen että valittuihin kehyksiin. Yksilöllisten linssien perustana ovat näöntarkastuksen ja perusmittojen lisäksi henkilökohtaiset mitat ja ominaisuudet, kuten kasvojen mittasuhteet, silmien koko ja liikkeet sekä silmälasien käyttäjälle tärkeät katselualueet. Valmistuksessa huomioidaan myös kehysten koko ja muoto sekä niiden istuvuus kasvoilla.

Silmälasilinsseissä luotamme vain laatuun ja uusimpaan teknologiaan. Linsseissä yhteistyökumppanimme on Essilor - maailman johtava linssivalmistaja.

Lue lis mys: www.varilux.com, www.essilornordic.com ja www.crizal.com

Eyezen

Vähennä silmien rasitusta uusilla Eyezen-linsseillä

EYEZEN – UUSI MODERNI YKSITEHOLINSSI KAIKILLE SILMÄLASIEN KÄYTTÄJILLE

Oletko väsynyt, mutta nukahtaminen ei silti onnistu? Onko sinulla niska- tai hartiakipuja? Tuntuvatko silmäsi kuivilta päivän päätteeksi?

Älypuhelimet, tabletit, tietokoneet ja TV ovat nykyään erottamaton osa elmäämme. Digitaaliset laitteet kuitenkin rasittavat silmiämme aivan uudella tavalla. Käytämme laitteita eri etäisyyksillä ja katsomme yhä pienempiä ja pikselöityneempiä kohteita näyttöruuduilla. Essilor Eyezen-linssit on suunniteltu nykyaikaiseen, digitalisoituneeseen elämään lievittämään silmien rasitusta ja ylläpitämään silmien terveyttä.

Light Scan – Ainutlaatuinen valon suodatusteknologia

Silmämme rasittuvat myös näyttöjen heijastuksista ja altistuvat haitalliselle siniselle valolle. Light Scan -valon suodatusteknologia suodattaa UV -valon sekä näyttöruuduilta säteilevän häiritsevän ja haitallisen sini-violetin valon päästäen kuitenkin terveellisen sinisen valon esteettä linssin läpi.

Tuntuuko puolikin tuntia ilman nettiyhteyttä ikuisuudelta? Vilkuiletko puhelintasi vähintään parin minuutin välein? Saatat kärsiä samasta kuin fobot. Sana "fobo" on lyhenne sanoista "Fear Of Being Offline". Tutustu foboihin ja Essilorin ratkaisuun näyttöihin väsyneineille silmille osoitteessa www.eyezen.fi

Nautilus

Essilorin Nautilus 3D-lasit ovat nyt meillä!

Näillä uuden sukupolven virtuualilaseilla voit vertailla eri linssiratkaisuja ja tutustua mm. moniteholinssin toimintaan, polarisoiviin aurinkolaseihin sekä linssien pinnoiteratkaisuihin. 3D -lasit ovat uusi tapa havainnollistaa linssien hyötyjä, optisia laatueroja sekä hinta-laatusuhdetta. Tervetuloa tutustumaan!

Aikuisnäköinen –
tutustu Essilor -lähilasivalikoimaan

Kattava valikoima linssejä lähinäön korjaamiseen

Mukavaan lähinäkemiseen on tarjolla laaja valikoima laadukkaita Essilor –linssejä. Mieti missä tilanteissa tarvitset apua lähinäkemiseen: Luetko paljon kirjoja tai lehtiä? Käytätkö näyttöpäätettä töissä tai vapaa-aikana? Haluatko nähdä samoilla laseilla myös kauas?

Keskustele näkötarpeistasi optikkosi kanssa ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Sopivat lähilasit tekevät elämästäsi mukavampaa ja lasien käytöstä vaivattomampaa. Laajenna näköalueesi, se on sen arvoista!

Tutustu tarkemmin, katso esite.

 

Eyezen nautilus Varilux