Ajan Optiikka

Rakkaudesta rilleihin jo vuodesta 1988!

Ajan Optiikka on vuodesta 1988 asti kivijalassa, Riihimäen sydämessä toiminut yksityinen optikkoliike, josta saat kaikki optikkoliikkeen palvelut. Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaidemme näkötarpeista huolehtiminen on meille Ajan Optiikassa sydämenasia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua aina niin uuden tyylin löytämisessä kuin haastavimpienkin näköongelmien ratkomisessa.

Kehysvalikoimamme on hyvin monipuolinen. Valitsemme itse jokaisen hyllyymme tulevan kehyksen aina klassisen huomaamattomista räiskyvän värikkäisiin ja persoonallisiin pokiin. Näin voimme vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjota monipuolisen, jatkuvasti uusiutuvan valikoiman. Ja mitä ei hyllystämme löydy, saamme sen toiveidesi mukaan tilaamalla eurooppalaisilta kehystoimittajiltamme muutamassa päivässä!

Noudatamme tinkimätöntä linjaa tuotteidemme laadussa. Meiltä voit saada yksitehosilmälasit jopa päivässä. Liikkeestä löytyy myös runsas valikoima kertakäyttöpiilolinssejä, jotka saat heti mukaasi suoraan varastosta.

Tervetuloa paikalliseen ja palvelevaan, yksityiseen optikkoliikkeeseen!

Me olemme täällä sinua varten.

30 vuotta silmänpalvontaa

Joulun alla 1988 nuoret optikot Reija Roininen ja Reima Mäkelä ostivat Ajan Optiikka Riihimäen liikkeen liiketoiminnan optikko Harri Laineelta. Harri jatkoi toisen liikkeensä, Ajan Optiikka Hyvinkään luotsaamista ja näin naapurikaupungeissa palveli kaksi saman nimistä optikkoliikettä, joita pyöritti eri omistajat.

90-luvulla Ajan Optiikka liittyi Silmäterä-ketjuun, joka fuusioitui Synsam-ketjuun 2000-luvun alussa. Synsam-ketju jäi taakse vuonna 2010, koska Ajan Optiikassa uskottiin vahvasti paikallisuuteen ja yksilöllisyyteen – siihen, että pikkukaupungin tutuksi tulleille asiakkaille tarjottava valikoima täytyy voida valita itse eikä ketjun sanelemana.

Vuonna 2007 Reija tutustui vastapäätä Ajan Optiikkaa työskennelleeseen ja juuri tradenomiksi valmistuneen Mirva Mäkiseen, ja kehotti Mirvaa hakemaan Ajan Optiikassa avoinna ollutta työpaikkaa. Kävikin niin, että Mirva sai paikan ja hioutui vuosien aikana tiiviiksi osaksi tiimiä ja Ajan Optiikan toimintaa, ja osti vuonna 2019 maaliskuussa Ajan Optiikan yritystoiminnan.

Tänä päivänä tiskin takana ja tutkimushuoneessa häärii edelleen osa-aikaisesti ja lomia tuuraten aikaisemmat omistajat Reija ja Reima sekä kokopäiväisesti vuodesta 1999 asti asiakkaitamme ilolla ja ammattitaidolla palvellut Päivi Ristaho. Lisäksi Ajan Optiikka on saanut tiimiinsä uuden vahvistuksen, rempseän ja osaavan, yli 30 vuoden kokemuksen alalta omaavan terveydenhuollon ammattilaisen, optikko Aino Mustosen. Aino on kotoisin Itä-Suomesta ja riihimäkeläistynyt jo vuonna -90.

Kiitos 30 vuodesta kuuluu meidän asiakkaille, joita ilolla palvellaan! Siispä tervetuloa jatkossakin uudet ja vanhat asiakkaat paikalliseen ja palvelevaan, yksityiseen optikkoliikkeeseen!

Sinua palvelevat
Mirva Mäkinen

Mirva Mäkinen

Yrittäjä
Aino Mustonen

Aino Mustonen

Optikko
Päivi Ristaho

Päivi Ristaho

Optinen erikoismyyjä
Reija Roininen

Reija Roininen

Optikko
Reima Mäkelä

Reima Mäkelä

Optikko
Markku Mäkinen

Markku Mäkinen

Silmätautien erikoislääkäri