Tuotteet

KEHYKSET

Me Ajan Optiikassa olemme valikoineet mallistoomme monipuolisen kehysvalikoiman, joista sinun on helppo valita juuri sinun tarpeisiisi ja persoonaasi sopivat kehykset. Kun tarjolla on laadukas ja laaja valikoima, valinta voi vain onnistua. Valittavanasi on noin 1000 erilaista silmälasikehystä huomaamattomista ja klassisista värikkäisiin, räiskyviin ja persoonallisiin kehyksiin.

Make a wish – Etsimme sinulle sen täydellisen parin.

Henkilökohtainen palvelu on meille sydämenasia ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään sekä persoonaasi että linssiratkaisuusi sopivat kehysvaihtoehdot. Voimme esitellä valitut kehykset myös Visioffice -kuvauslaitteessa, jonka avulla kehysten vertailu helpottuu.

Me olemme tyytyväisiä vasta kun sinäkin olet.

Rakastamme toinen toistaan houkuttelevampia, viimeistä piirtoa myöten ajatuksella suunniteltuja, huippumateriaaleista ammattitaidolla valmistettuja ja pienintä liitosta myöten viimeisteltyjä silmälasikehyksiä.

Do you love eyewear ? So do we.

AURINKOLASIT

Parhaasta tarjonnasta syntyvät onnistuneet valinnat.

Aurinkolaseilla on lupa leikitellä: korostaa, piiloutua, tarkkailla, flirttailla… Etsitpä suojaavia aurinkolaseja vaativiin olosuhteisiin tai aurinkolaseja, joilla haluat erottua, löydä ne meiltä Ajan Optiikasta.

Kaikki aurinkolasit eivät ole samanlaisia.

Aurinkolaseja valitessaan kannattaa panostaa kehysten istuvuuden ja tehokkaan UV-suojan lisäksi myös optisesti laadukkaisiin linsseihin. Hyvillä aurinkolaseilla näkeminen on miellyttävää ja ne suojaavat silmät häikäistymiseltä sekä ultraviolettisäteilyltä.

Polarisoivat Essilor Xperio-aurinkolasit poistavat häikäisyä, voimistavat värejä ja parantavat kontrastia samalla suojaten silmiäsi haitalliselta UV-säteilyltä. Ne ovat ihanteelliset linssit autolla ajoon, merelle, urheiluun ja muuhun ulkoiluun. Ne soveltuvat myös henkilöille, joilla on valonarat silmät.

LINSSIT

Silmäsi ovat yksilöllisemmät kuin sormenjälkesi.

Me Ajan Optiikassa suosimme yksilöllisyyttä niin kehyksissä kuin linsseissäkin, ja hyödynnämme optiikka-alan uusinta teknologiaa. Parhaiden silmälasien perustana on yksilöllinen mittaus. Digitaalinen näönmittausjärjestelmä antaa valmiudet valmistaa silmälaseistasi parhaat mahdolliset – yksilölliset juuri sinulle.

Silmälasilinsseissä luotamme vain laatuun ja uusimpaan teknologiaan. Yhteistyökumppanimme on Essilor – maailman johtava linssivalmistaja ja optisten linssien uranuurtaja.

Yli 80% vastaanottamastamme informaatiosta tulee näköaistin kautta.

Käyttämissämme Essilorin linsseissä on uusi teknologia ja digitaalinen hionta, mikä mahdollistaa täysin yksilöllisen linssirakenteen valmistamisen. Yksilölliset linssit suunnitellaan ja valmistetaan mittatilaustyönä sopimaan sekä käyttäjälleen että valittuihin kehyksiin. Yksilöllisten linssien perustana ovat näöntarkastuksen ja perusmittojen lisäksi henkilökohtaiset mitat ja ominaisuudet, kuten kasvojen mittasuhteet, silmien koko ja liikkeet sekä silmälasien käyttäjälle tärkeät katselualueet. Valmistuksessa huomioidaan myös kehysten koko ja muoto sekä niiden istuvuus kasvoilla.

Essilor Eyecode on ainutlaatuinen silmien 3D-mittaus. Sen avulla linssisi voidaan optimoida toimimaan juuri sinun silmiesi tarpeiden mukaan. Essilor Eyecode-optimoidut linssit ovat jopa 5 kertaa tarkemmat kuin standardilinssit, minkä ansiosta näkeminen on vaivatonta ja selvästi tarkempaa.

Lue lisää Essilorin linsseistä ja innovaatioista sekä tärkeästä tutkimus- ja kehitystyöstä.

PIILOLINSSIT

Koe piilolinssien tuoma vapaus!

Lähes kaikkien silmälasikäyttäjien näkö voidaan korjata myös piilolinsseillä. Markkinoilla on useita erilaisia piilolinssityyppejä, joista voit valita optikkomme avulla juuri sinulle sopivimmat silmiäsi ja käyttöäsi ajatellen. Liikkeestä löytyy aina valikoima kertakäyttöisiä piilolinssejä, jotka saat heti mukaasi suoraan varastosta. Meiltä saat piilolinssit myös hajataitteisuuden (tooriset linssit) tai vaikka lähinäön (moniteholinssit ja monovision) korjaamiseen. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat erilaiset kosmeettiset värilinssit.

Ensimmäiset piilolinssit

Lähes kaikkien silmälasikäyttäjien näkö voidaan korjata myös piilolinsseillä. Markkinoilla on useita erilaisia piilolinssityyppejä, joista voit valita optikkomme avulla juuri sinulle sopivimmat silmiäsi ja käyttöäsi ajatellen. Liikkeestä löytyy aina valikoima kertakäyttöisiä piilolinssejä, jotka saat heti mukaasi suoraan varastosta. Meiltä saat piilolinssit myös hajataitteisuuden (tooriset linssit) tai vaikka lähinäön (moniteholinssit ja monovision) korjaamiseen. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat erilaiset kosmeettiset värilinssit.

TYÖLASIT JA ERITYISTYÖLASIT

Silmien suojaaminen työlasein

Silloin kun työ saattaa aiheuttaa vaaraa silmille, on työssä käytettävä erityisiä työsuojalaseja. Suojalasit omilla voimakkuuksilla ovat tarpeen niillä henkilöillä, jotka tarvitsevat näönkorjausta. Suojalasit valitaan työntekijän yksilöllisten ominaisuuksien sekä työn ja työympäristön asettamien vaatimusten mukaan. Suojausominaisuudet määritellään vaarojen kartoituksen ja riskinarvioinnin perusteella.

Suojalasivalikoimastamme löytyy useita kehysmalleja ja kokoja erilaisiin työtehtäviin. Suojaluokiteltuja, iskunkestäviä linssejä on saatavana yksitehoina, kaksitehoina ja monitehoina sekä syväterävinä lähilinsseinä. Toimittamamme yksilöllisellä linssivoimakkuudella varustetut suojalasit ovat CE –merkittyjä ja täyttävät aina Vnp 1406 vaatimustenmukaisuuden sekä soveltuvin osin EN 166 standardin mukaisuuden.

Erityistyölasit parantavat näkemistä ja suoriutumista työssä

Erityistyölasit ovat silmälasit, joita käytetään esimerkiksi näyttöpäätetyössä. Ne poikkeavat normaaleista yleiskäyttöön tarkoitetuista silmälaseista voimakkuuden, linssityypin tai linssien asennuksen suhteen. Erityistyölasit ovat yleensä tarpeen vain aikuisnäköisillä työntekijöillä, jos työympäristöä ei voi muuttaa siten, että yleiskäyttöön soveltuvat lasit toimivat moitteetta. Käytännössä tämä koskee yli 50-vuotiaita, joskus 45-50 –vuotiaita ja poikkeustapauksissa alle 45-vuotiaita.

Erityistyölasit ovat aina henkilökohtaiset ja ne on sovitettu yksilöllisten tarpeiden mukaan huomioiden refraktion sekä etäisyydet, jotka henkilön pitää nähdä työskennellessään työpisteen ääressä.

Liikkeessämme työskentelevät optikot ovat suorittaneet Työterveyslaitoksen järjestämän optoergonomian koulutuksen erityistyölasien tarvekartoitusta varten ja omaavat tästä vankan kokemuksen antaman ammattitaidon.